EHBO-dag bij buurthuis het Spinnenweb

Op 18 mei organiseert de EHBO-vereniging Sappemeer een EHBO-dag, gericht op het bieden van hulpverlening. Naast EHBO-gerelateerde activiteiten zullen ook verschillende partners van de vereniging aanwezig zijn, waaronder hulpverleningsdiensten met hun voertuigen. Er worden demonstraties gegeven door ervaren EHBO’ers, en bij de kraam van de Hartstichting kun je informatie krijgen. Ook kun je informatie vinden over cursussen en vrijwilligerswerk bij evenementen.

Diverse organisaties, zoals BHV, beveiliging, lotuskring, verkeersondersteuning, brandweer en politie, zullen aanwezig zijn met informatieve stands. Bij de foodtrailer kun je genieten van heerlijke hamburgers en er is een loterij met mooie prijzen.

De EHBO-dag vindt plaats op 18 mei van 10.00 tot 17.00 uur op het terrein achter buurthuis het Spinnenweb, hoek Boslaan Violenstraat. Voor kinderen is er een groot springkussen en ze kunnen bijvoorbeeld een wond laten schminken door de lotuskring en deze laten verbinden door de EHBO. Ook kunnen ze op de foto met de EHBO-motor of een kleurplaat inkleuren. In samenwerking met de speeltuinvereniging mogen kinderen ook spelen in de speeltuin.

Kortom, het belooft een prachtige en spectaculaire dag te worden met veel vermaak en informatie. We hopen je te zien op de EHBO-dag van 18 mei!