Inloopochtend Brandweer Hoogezand

Ontdek de Wereld van Brandweer Hoogezand! Op zaterdag 13 april zwaaien de deuren van onze Brandweerpost open voor een bijzondere inloopochtend. Tussen 10:00 en 12:30 uur bieden we je een unieke kans om een kijkje te nemen in de wereld van onze vrijwillige brandweer.

Deze ochtend is perfect voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat het betekent om bij de brandweer te zijn, zonder meteen in het diepe te springen.

Deze ochtend kan je kennismaken met het team dat met passie en toewijding bijdraagt aan de veiligheid in onze gemeenschap. Je krijgt de kans om te zien welke taken er allemaal komen kijken bij het onderhoud van de kazerne en het materiaal waar we mee werken. Let wel, deze ochtend is bedoeld om kennis te maken met het brandweer vak en bedoeld voor potentiƫle vrijwilligers.

Deze open dag is een uitgelezen kans om achter de schermen te kijken en de sfeer te proeven. Het geeft een realistisch beeld van wat het vrijwilligerswerk bij de brandweer inhoudt. En wie weet, misschien inspireert het je wel om je in de toekomst aan te sluiten bij onze ploeg van gedreven vrijwilligers.

Ben je geĆÆnteresseerd in een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij en benieuwd naar het kameraadschap binnen onze ploeg? Kom dan langs op 13 april bij Brandweerpost Hoogezand. Voor meer informatie en aanmelding, bezoek onze website. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een kijkje te geven in ons bijzondere werk. Neem een stap in onze wereld; we ontmoeten je graag!

Let op! Meld je aan van tevoren.
https://brandweerhoogezand.nl