Hospice Gasthuis zoekt een vrijwilliger voor het onderhouden van de tuin

Het bestuur van Hospice Gasthuis te Hoogezand is op zoek naar een vrijwilliger, die de tuin van het hospice wil onderhouden. Achter het hospice aan de Kerkstraat ligt een mooi tuin. Een tuin met gras en vele vaste planten. Daar de huidige tuinman ermee gestopt is wordt nu gezocht naar een nieuwe tuinman die op vrijwillige basis de tuin wil onderhouden. De werkzaamheden beperken zich, gezien de grootte van de tuin tot een paar uur per week. En natuurlijk is deze tijd door de vrijwilliger zelf in te vullen.

De vrijwilliger is, evenals als alle andere vrijwilligers van het hospice, vrijwilliger van Humanitas. Humanitas voert een beleid waarin de vrijwilligers volledige erkenning krijgen voor het werk dat hij of zij voor de samenleving doet. Ook biedt zij een reis- en onkostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering. Aanmelden kan bij Humanitas Midden-Groningen.