Succesvolle jubileumeditie kinderkleding en speelgoedbeurs

De jubileumeditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Hoogezand van vrijdag 31 maart was een heel groot succes.
Tweedehands kinderkleding en gebruikt speelgoed wisselden van eigenaar.
20 jaar bestaat deze beurs al en daar werd bij stil gestaan. Zo was er taart en voor een van de standhouders, die al 10 jaar komt, was er een kleinigheidje.

Er mag inmiddels gesproken worden over een begrip in de gemeente.
Standhouders komen graag op deze beurs, waar gemoedelijkheid en gezelligheid voorop staat.

Op de beurs krijgen bruikbare spullen een tweede kans en dat is zeker fijn in deze dure tijd, voor deze planeet en voor de portemonnee. Dat tweedehands hip is, zien we aan de online markten die in steeds grotere mate toenemen. Maar hoe fijn is het, de stof te voelen en de kleur te zien op de fysieke markt.
Heb je deze eerste avond van de voorjaarseditie gemist? 14 april wordt de beurs nogmaals georganiseerd. Ook deze keer in Wijkcentrum de Kern in Hoogezand, waar in 3 zalen en de gangen standhouders hun artikelen voor verkoop aanbieden. Ook dan is de entree gratis, om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden. De beurstijden: 19.00-21.00 uur.

Na afloop van de eerste beurs werd de gedoneerde kleding en speelgoed opgehaald door Kledingbank Maxima en speelgoedbank Amalia. Zij zorgen er voor, dat de donaties met gesloten beurs terecht komt bij de personen in de gemeente die het goed kunnen gebruiken.