Raad en inwoners gaan in gesprek over nieuwe visie op de vrijetijdseconomie

Op dinsdagavond 22 november gaat de gemeenteraad samen met experts en inwoners in gesprek over de Visie Vrijetijdseconomie 2030 van de gemeente Midden-Groningen. Gerda Kamps, beleidsmedewerker recreatie en toerisme bij de gemeente, geeft een algemene introductie op de visie. Na deze inleiding gaan we in groepen verder spreken over de ontwikkelpunten uit de visie. De avond wordt afgesloten met een toelichting door Jenz Verbogt, vrijetijdsmakelaar bij de Economic Board Groningen, over de samenwerking aan de toekomst.

De bijeenkomst begint om 19:30 uur en vindt plaats in MFC de Noordsuythoeve, Schoolstraat 2 in Noordbroek. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelden kan tot vrijdag 18 november om 12:00 uur bij de raadsgriffie via griffie@midden-groningen.nl of via 0598-373667.