Certificaten en afscheid bij jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’

Hoogezand – De jeugdbrandweer stond vrijdagavond in het teken van de overhandiging van de kampioenschalen en de jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’. De berichtgeving over de kampioenschalen is hier terug te lezen.

Er werd terug gekeken naar de succesvolle wedstrijd resultaten van het afgelopen jaar maar ook naar de Ruigste Run van de Veenkoloniën waar een aantal leden van de jeugdbrandweer dit jaar aan mee heeft gedaan.

Zeven leden hebben begin november mee gedaan aan de jaarlijkse toetsen, vijf van hen hebben de toets met een voldoende afgesloten en kregen vrijdagavond hun certificaat.

Van zeven jeugdleden is vrijdagavond vanwege hun leeftijd afscheid genomen, drie van hun zullen aanstaande vrijdag gewoon weer op de kazerne aanwezig zijn omdat ze assistent jeugdleider zijn geworden. Daarnaast zijn vijf nieuwe jeugdleden welkom geheten bij de jeugdbrandweer.