Startsein gegeven voor bouw McDonald’s

Kolham – Wethouder José van Schie, franchisenemer Scott Berendsen en Jos van Kempen, Director Franchising van McDonald’s hebben woensdagmiddag het startsein gegeven voor de bouw van de McDonald’s op bedrijvenpark Rengers. Het nieuwe restaurant verwacht in november haar deuren te openen en gaat in de directe omgeving ruim tachtig arbeidsplaatsen bieden. In een volle bezetting onder reguliere omstandigheden biedt het restaurant 150 zitplaatsen binnen en eveneens 150 zitplaatsen buiten op het terras.

Aankomend Franchisenemer Scott Berendsen kijkt enorm uit naar het ontvangen van zijn eerste gasten: “Ik ben trots dat ik mijn eerste stappen als ondernemer binnen de McDonald’s familie mag zetten. Het restaurant moet een ontmoetingsplaats worden voor alle Hoogezanders en mensen uit de buurt. Het runnen van een goed restaurant begint met goede medewerkers, daar zijn we nu hard naar op zoek.