Bewoner gered bij pannetje op vuur Paulus Potterstraat

Hoogezand – De bewoner van een woning aan de Paulus Potterstraat in Hoogezand is zaterdagavond door de brandweer gered nadat hij in slaap was gevallen terwijl er een pannetje op het vuur stond. De melding kwam zaterdagavond om 23.58 uur bij de brandweer binnen nadat een buurtbewoner de brandweer had gebeld omdat hij een rookmelder hoorde piepen. De brandweer heeft bij aankomst de voordeur van de flatwoning geforceerd en trof daar de man slapend aan in een woning gevuld met rook afkomstig van het aangebrand pannetje met kip dat nog op het vuur stond. De man is overdragen aan de ambulancedienst en na controle bleek dat hij niet mee hoefde naar het ziekenhuis. De woning is door de brandweer geventileerd voordat ze terug konden keren naar de kazerne.