Vijf Koninklijke Onderscheidingen brandweerpost Siddeburen

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft op zaterdag vijf Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan vijf brandweermensen van de post Siddeburen tijdens hun korpsavond. Ze kregen allen de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Adriaan Hoogendoorn: “Alle vijf mannen wonen in Siddeburen en zijn vrijwilliger bij de brandweer in Siddeburen. Ze ontvangen de Koninklijke Onderscheiding omdat ze allen een langdurige bijdrage hebben geleverd en nog leveren aan de openbare veiligheid van hun woonplaats en de regio door hun werk voor de vrijwillige brandweer bij de Veiligheidsregio Groningen. Dat waardeer ik zeer en daarom overhandig ik graag aan alle vijf de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.”