Burgemeester Hoogendoorn deelt elf Koninklijke Onderscheidingen uit

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft vanochtend elf inwoners van Midden-Groningen gebeld en hen verteld dat zij een Koninklijke Onderscheiding hebben gekregen voor hun inzet voor de samenleving. Vanwege de coronamaatregelen kan de burgemeester de onderscheidingen dit jaar niet uitreiken bij Algemene Gelegenheid (lintjesregen). Burgemeester Hoogendoorn heeft daarom de gedecoreerden gebeld om hen te melden dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om hen als Lid in de Orde van Oranje Nassau (acht personen), Ridder in de Orde van Oranje Nassau (twee personen) of als Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw (een persoon) te benoemen. Vanuit de Kanselarij der Nederlandse Orden wordt gezocht naar één moment later dit jaar waarop alle uitreikingen zullen plaatsvinden. Wanneer dit is, is afhankelijk van het verloop van het coronavirus.

Lid in de Orde van Oranje Nassau
De heer J.W. (Jan Willem) van Timmeren uit Kolham.
Mevrouw J.M. (Tiny) Davids-Uuldriks uit Hoogezand.
De heer H. (Henk) de Haan uit Hellum.
Mevrouw H. (Ria) Hess Busselaar-Bieleveld uit Hoogezand.
De heer J. (Jacob) Roggema uit Slochteren.
De heer K. (Kor) Vos uit Kropswolde.
Mevrouw T.I.C. (Thallie) Huizinga-Roelofs uit Overschild.
Mevrouw J. (Joke) Holtrust uit Scharmer.

Ridder in de Orde van Oranje Nassau
De heer J. (Hans) Beeftink uit Lageland.
Mevrouw A.C.M. (Annelien) de Winter-Wijffels uit Noordbroek.

Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw
De heer prof. dr. W.J. (Wilhelmus Johannes) Quax uit Kropswolde.