Jeugdbrandweer verleent eerste hulp bij ongeluk op de Meint Veningastraat

Hoogezand – De jeugdbrandweer heeft zaterdagmiddag eerste hulp verleent bij een verkeersongeval op de Meint Veningastraat in Hoogezand. De jeugd was onderweg naar een oefening/demonstratie bij de scouting in Kropswolde toen ze op de Meint Veningastraat een verkeersongeval tegen kwamen die net was gebeurd.


Drie van de jeugdleden hielden zich direct bezig met de slachtoffer terwijl de rest zich bezig hield met het regelen van het verkeer, en het opruimen van de brokstukken. De jeugdleider nam direct contact met de meldkamer op die op hun beurt de politie en ambulance waarschuwde.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer in een ambulance onderzocht, of vervoer naar het ziekenhuis uiteindelijk nog nodig was is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

Jeu