24-uursdienst jeugdbrandweer Hoogezand Sappemeer

Hoogezand – Negentien leden van de jeugdbrandweer Hoogezand Sappemeer hebben van vrijdagavond 18.30 uur tot zaterdagavond 18.30 uur een 24-uurs ‘dienst’ gedraaid op de brandweerkazerne in Hoogezand. In de tijd dat ze op de brandweerkazerne aanwezig waren rukte ze verspreid over de dag en nacht tien keer uit naar verschillende in scene gezette incidenten, aten ze samen op de kazerne en gingen gezamenlijk sporten bij de brandweerkazerne aan de Sontweg in de stad Groningen.


Zaterdagmiddag werd er een bezoek gebracht aan scouting de Trappers in Kropswolde voor een gezamenlijke oefening met de scouting waarbij de leden van de scouting als ‘slachtoffer’ speelde. De eindoefening voor de drie ploegen vond zaterdagmiddag om 16.30 uur bij Aannemersbedrijf Lamein in Hoogezand waar een brand in scene was gezet.