Kerstmarkt in Brandweermuseum Sappemeer

Op zaterdag 14 december 2019 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Brandweermuseum Hoogezand – Sappemeer weer zijn bekende, gezellige kerstmarkt. Tussen de historische brandweerwagens, spuiten en brand bestrijdende apparatuur staan mooi opgestelde kramen met kerstdecoraties, kaarten, brocante, geurige lekkernijen en andere artikelen. Een sfeervol moment om, samen met de kinderen, kennis te maken met de wereld van brandbestrijding en de nodige inspiratie op te doen voor een genoeglijk kerstfeest.


Ook dit jaar is er weer live muziek. Krzysztof Groen en Marianne Veenstra brengen diverse nummers ten gehore. Brandweerman Sam is tussen 11:00 en 11:30, 13:30 tot 14:00 en van 15:30 tot 16:00 uur aanwezig en ook komt de kerstman ‘s middags even langs. Kinderen kunnen samen met brandweerman Sam op de foto. En natuurlijk is er alle ruimte om tijdens de leuke kerstmarkt de nostalgische brandweervoertuigen, -ladders, -hoogwerkers -helmen, vuur bestrijdende spuiten, speelgoedvoertuigen en andere materialen te bezichtigen.

De kerstmarkt vind plaats in het Brandweermuseum aan de Kleinemeersterstraat 158 in Sappemeer. Er is voldoende gratis parkeerruimte. Parkeren en de entree zijn gratis.