Acties voor Samenloop voor Hoop

Sappemeer – Zaterdag met Koningsdag staat team de Guardian Angels op de Slochterstraat 27 met een kraam voor de Samenloop voor hoop. De jongste mogen ranja verkopen. Met een plakje cake met slagroom, dit is mogelijk gemaakt door donaties van mensen. Verder word er een verloting gehouden. En zelf gemaakte spulletjes verkocht. De hele opbrengst is voor de samenloop voor hoop.


Team Topteam
Op vrijdag 3 mei kunt u voor de SamenLoop voor Hoop ook lekker gaan wokken bij Rose Garden aan de Kerkstraat 285 te Hoogezand. U kunt zelf bepalen hoe laat u die avond daar wilt gaan eten en u betaald hetzelfde bedrag als anders, namelijk 28 euro p.p. (alles inclusief), maar van dat bedrag doneert het restaurant 5 euro aan de Samenloop.
Het enige dat er van u gevraagd wordt is of u bij uw reservering kunt vermelden dat u komt voor de SamenLoop. Deze actie organiseert Rose Garden in samenwerking met het Topteam die ook op 22 en 23 juni hun beste beentje(s) voort gaan zetten.

Team Verkeersondersteuning For Life
Wij van Team Verkeersondersteuning For Life staan a.s. zaterdag op de Oranjemarkt te Sappemeer voor de Samenloop voor Hoop. Onze kraam zal staan ter hoogte van de Dr. Aletta Jacobsstraat Wij houden dan onder andere een lotingsactie, met leuke prijzen. Voor de jongsten hebben wij een grabbelton staan waar zij voor € 0,50 kunnen grabbelen.
Verder verkopen wij zelfgemaakte producten, waaronder Sleutelhangers van Diamond Painting Steentjes, Strijkkralen, en van Paracord. Ook hebben wij kettingen en sleutelhangers waar op bestelling een naam of persoonlijke tekst in gezet kan worden.

Team Ratjetoe
Team Ratjetoe organiseert zaterdag 1 juni een rommelmarkt in het Kropshuus in Kropswolde. De rommelmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. De opbrengst gaat het het KWF.

Oproep: Foto’s en een stukje tekst van een actie voor Samenloop voor Hoop zijn altijd welkom, je kan deze sturen naar info@112hoogezand.nl