Gemeente start Sportverkiezing Midden-Groningen

De gemeente Midden-Groningen organiseert op vrijdag 12 april 2019 de eerste Sportverkiezing Midden-Groningen. Wethouder Sport Erik Drenth: “De gemeente Midden-Groningen vindt sport en bewegen belangrijk. Met name op de breedtesport wil de gemeente hoog inzetten. In Midden-Groningen sporten en presteren sommige Midden-Groningers ook op zeer hoog niveau. Aan deze prestaties wil de gemeente gepaste aandacht geven door vanaf dit jaar jaarlijks een sportverkiezing van de gemeente Midden-Groningen te organiseren.”


De gemeente heeft misschien niet alle prestaties in beeld en daarom ontvangen alle sportverenigingen binnenkort een mail en aanmeldformulier. Daarin vraagt de gemeente om kandidaten aan te melden. Een commissie kiest vervolgens de uiteindelijke genomineerden en winnaars. Wie de uiteindelijke winnaar wordt van de Sportverkiezing Midden-Groningen 2018 wordt op vrijdag 12 april 2019 om 19.30 uur in de Kalkwijckhal te Hoogezand bekendgemaakt.