Energiewacht en Groninger Huis gaan samen verder

De opvolging van een storing van de centrale verwarming in huurwoningen van het Groninger Huis wordt in Hoogezand, Sappemeer, Foxhol en Kropswolde in het vervolg door Energiewacht gedaan. De huurders in deze gemeente zijn geïnformeerd en ontvangen dezelfde service als voorheen.


De reden voor deze wisseling is dat de organisatie die eerder de opvolging van de telefoontjes deed het call-centrum naar het buitenland heeft verhuisd. Groninger Huis vindt dat jammer voor de werkgelegenheid en wil ook de communicatie met haar huurders waarborgen. In een ander deel van haar woningbezit werkt Groninger Huis al samen met de Energiewacht en zijn er goede ervaringen opgedaan. Vandaar dat Groninger Huis en de Energiewacht ‘Samen verder gaan met nieuwe energie’.