Duurzame dienstauto’s voor Midden-Groningen

Hoogezand – Wethouder Peter Verschuren heeft donderdagochtend de sleutel overhandigd gekregen van vijf nieuwe duurzame voertuigen. Het zijn drie elektrische en twee groengas dienstauto’s.


Wethouder Peter Verschuren is blij met deze stap: “We zijn natuurlijk al een tijd bezig met het verduurzamen van onze dienstverlening. Met deze nieuwe wagens kunnen de bodes en handhavers vanaf nu veel milieuvriendelijker hun rondes doen door de gemeente. Met het rijden op groengas komen namelijk veel minder vervuilende stoffen vrij. De elektrische wagens hebben helemaal geen CO2-uitstoot. Een mooie stap op weg naar een duurzame toekomst. Zo geven wij als het ware een startschot voor de nieuw te ontwikkelen Duurzaamheidsvisie”.

Foto gemeente Midden-Groningen