Certificaten uitgereikt bij jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’

Hoogezand – De jeugdbrandweer stond vrijdagavond weer in het teken van de jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’. Er werd terug gekeken naar de wedstrijd resultaten van het afgelopen jaar maar ook naar de oefening samen met de Duitse jeugdbrandweer van Altenberge en Ochtrup. Dit jaar is er ook weer gecollecteerd voor de brandwonden stichting waarbij 323.36 euro is opgehaald voor het goede doel.


Certificaten
Luc Brugge, Melissa Johannes, Caitlin Noordhof, Luuk Berends, Wouter Hoving, Joshua Westerhof, Yorick Everts, Merlijn van der Wal, Matthias Teune, Leona Tams en Dennis Harms ontvingen uit handen van Mark Heemskerk allen hun certificaat die ze zaterdag 3 november hebben gehaald door de landelijke vaardigheidstoets met succes af te leggen.

Afscheid
Dwight Wolf, Cas Wetterauw, Robert Snip en Yorick Everts hebben of gaan de jeugdbrandweer dit jaar verlaten en krijgen omdat hun afscheid-diploma nog niet gereed was deze op een later moment overhandigd, Yorick Everts stroomt gelijk door naar het volwassen korps als aspirant lid.

De avond werd afgesloten met de ‘onvolprezen niet te evenaren en ook niet al te lang FZN 2018 quiz’.