Jaarlijkse korpsbindingavond brandweer Slochteren

Slochteren – Vrijdagavond vond in de ’t Hof van Scharmer in Scharmer de jaarlijkse korpsbindingavond plaats van brandweer van Harkstede, Slochteren en Siddeburen. De avond begon om 18.30 uur met een stamppotbuffet gevolgd door het officiële gedeelte.


De afgelopen jaar zijn bij de drie korpsen vijf nieuwe mensen aangenomen. Thijs Kuiper (Harkstede), Jannet Knoop (Slochteren), Rogier Snijder (Slochteren) (niet aanwezig), Henk Kok (Slochteren) en Erwin Renkema (Siddeburen) (niet aanwezig) kregen uit handen van clustercommandant Martijn Wevers een welkomstbloemetje.

Jubilea
Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen overhandigde aan Gert Wolters en Henk Jongsma een beeldje en oorkonde voor hun 12.5-jarige dienstverband

Diploma’s
Dorenda Oosterhuis (Manschap A)
Sander Wesseling (Manschap A)
Klaas Mollema (Manschap A)
Jordy Bakker (Manschap A)

Certificaat oefenleider
Bas Coster
Henk Zwartenkot

Afscheid
Ronald Brink (17 jaar) en Martin Pietersma (niet aanwezig) (16 jaar) zijn dit jaar gestopt bij de brandweer en hebben uit handen van de burgemeester een beeldje en oorkonde gekregen voor hun bewezen diensten voor het korps.