Reünie Aletta Jacobs College

Dit jaar viert de scholengemeenschap in Hoogezand het 150-jarig bestaan, onder andere met een reünie op zaterdag 13 oktober 2018. Er is een middagprogramma (12.00 – 17.00 uur) en een avondprogramma (17.00 – 20.00 uur, met o.a. foodtruckfestival)


Een feest van ontmoeten en terugkijken; een gezellige happening bestemd voor de oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Aletta en alle scholen openbaar voortgezet onderwijs die in het Aletta zijn opgegaan.

Je kunt je oud-klasgenoten op 13 oktober ontmoeten in de klaslokalen en met ze op de foto op het schoolplein. Daarnaast kun je ook nog deelnemen aan een lesje van je favoriete leraar van toen. En je kan een (virtuele) tour maken langs de oude schoolgebouwen. Maar vooral ook bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje in het ontmoetingscafé. Voor wie sportief of actief bezig wil zijn die dag, zijn er ook tal van mogelijkheden. Zo is er o.a. een pubquiz en worden de reünisten uitgedaagd in Aletta’s Escaperoom. Daarnaast is er in de theaterzaal van de school de talkshow ‘Dat is er 1 van het Aletta’, waarin prominente oud-leerlingen worden geïnterviewd en zijn er muzikale optredens van talentvolle oud-leerlingen.