Jeugd Ajax voetbalt dit weekend bij HSC

Komend weekend organiseert vv HSC uit Sappemeer weer twee dagen lang het befaamde Bosma en Schuur jeugdtoernooi. Voor de 16de keer zullen op zaterdag 1 september en zondag 2 september vele talentvolle voetballertjes hun voetbalkunsten tonen en prachtig jeugdvoetbal voorspiegelen aan het publiek.


Vaste gast en publiekstrekker Ajax komt deze editie met maar liefst 8 teams naar Sappemeer en zal proberen haar reputatie als beste jeugdopleiding waar te maken. Beide dagen strijden zij met jeugdteams van FC Groningen, FC Emmen, SC Cambuur, SC Heerenveen, FC Den Bosch om de toernooiwinst in de verschillende leeftijdscategorieën.

Behalve de profclubs komen ook een aantal van de beste jeugdige amateurteams uit de provincie weer naar HSC. Op zaterdag zal zowel de JO11 als de JO13 onderling strijden om de eeuwige roem van de toernooiwinst. Zondag is het vervolgens de beurt aan de jonge talenten van de JO9 die alles op alles gaan zetten voor de winst en de grootste beker.

Sinds jaar en dag is het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi voor HSC de officiële opening van het voetbalseizoen. Naast twee dagen genieten langs het veld, wordt er daarom zaterdagavond uiteraard ook weer een feestavond georganiseerd om dit te vieren. Vanaf 20.30 zal de welbekende DJ Jack Koning klaarstaan voor een fantastische avond, waar jong en oud elkaar weer feestelijk weerzien na de zomerstop.

Iedereen is dan ook van harte welkom om komend weekend te komen genieten van het mooie voetbal, de talentvolle jeugdige voetballers en het voetbalplezier dat zij uitstralen. Wij hopen u zaterdag en/of zondag dan ook weer te mogen begroeten op Sportpark Henk Bruins tijdens het altijd gezellige en vrij toegankelijke Bosma en Schuur Jeugdtoernooi. Misschien ziet u wel een toekomstig international of de toekomstige publiekslieveling van FC Groningen.