MitSummer Events: uitbreiding Dag van het Park

De jaarlijkse Dag van het Park in Hoogezand krijgt uitbreiding door de hele gemeente Midden-Groningen. Onder de overkoepelende naam MitSummer Events worden in juni drie buitenevenementen voor jong en oud georganiseerd. De aftrap is op 3 juni aan het Schildmeer in Steendam met de Dag van het Meer. Op 10 juni volgt de Heemtuin in Muntendam met de Dag van de Natuur. Tot slot vindt op 24 juni het vertrouwde Dag van het Park plaats in het Gorechtpark in Hoogezand.


De evenementen bieden elk een programma vol optredens, muziek, sporten, cultuur, workshops, theater, demo’s en gezelligheid. Tijdens de Dag van het Meer bij en op het Schildmeer zal het water natuurlijk een belangrijke rol spelen. Maak kennis met diverse watersporten. De prachtige tuin van de Heemtuin speelt de hoofdrol tijdens de Dag van de Natuur. De Dag van het Park biedt als vanouds veel spektakel en een groot podium met onder andere een optreden van Wat Aans!, de inmiddels bekende Groningse rappers.