Koninklijke onderscheiding Johan van ‘t Westende

Scharmer – Ter gelegenheid van de viering van een bijzondere gelegenheid heeft loco-burgemeester Jan Jakob Boersma op zaterdag 28 april een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Johan van ‘t Westende (57 jaar) uit Scharmer. De heer Van ‘t Westende is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Koninklijke Onderscheiding is aan hem uitgereikt in Partyboerderij ’t Hof van Scharmer in Scharmer.

Verdiensten van de heer Van ’t Westende
1989-2018 brandweervrijwilliger bij de overheidsbrandweer
2014-2018 aansluitend in dienst van de Veiligheidsregio Groningen.

De heer Van ’t Westende is bij de brandweer werkzaam geweest als Manschap-B en brandweerchauffeur in de rang van Hoofdbrandwacht. Gedurende 30 jaar heeft de heer Van ’t Westende het brandweerkorps van Harkstede gediend.

Foto’s Sander Wesseling fotografie
Foto’s Sander Wesseling fotografie