Aanhoudingen na diefstal uit kleedkamers

Hoogezand – Dankzij een alerte getuige heeft de politie meerdere minderjarige verdachten aangehouden. Zij worden er van verdacht diverse goederen uit de kleedkamers van een sportvereniging aan de Laan van de Sport te hebben weggenomen. Een deel van de buit, waaronder sportkleding, is inmiddels terug.


Woensdagavond ontdekten diverse sporters dat onder andere kleding en mobiele telefoons waren weggenomen uit de kleedkamers. De politie werd dan ook gewaarschuwd. Agenten spraken met de gedupeerden en er werden meerdere aangiftes opgenomen. Ook meldde zich een getuige. Die kon de politie een goed signalement geven van één van de verdachten. Na onderzoek konden de afgelopen dagen meerdere verdachten worden aangehouden. Het onderzoek tegen de verdachten loopt nog.