Dit weekend: jeugd profclubs komen naar HSC

Aan de start van het nieuwe voetbalseizoen organiseert HSC op zaterdag 2 en zondag 3 september voor de 15de keer het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi. Het toernooi staat ook dit jaar weer garant voor hoogstaand jeugdvoetbal. Op de jubileumeditie zal namelijk een recordaantal van maar liefst 24 profjeugdteams in actie komen op het Sportpark Henk Bruins te Sappemeer.


Behalve 8 teams van Ajax, zijn ook FC Groningen, FC Den Bosch, FC Emmen, SC Heerenveen, SC Cambuur en FC Zwolle met hun talentvolle jeugd aanwezig. Op de zaterdag strijden de teams in de leeftijdscategorie JO10 en JO11 om de toernooiwinst. Zondags is het vervolgens de beurt aan de JO9 en de JO12 om zich tot kampioen te laten tronen.

Naast de profteams komen ook vele jeugdteams van regionale voetbalclubs beide dagen bij HSC hun voetbalkunsten tonen. Ook hier belooft het weer veel strijd en spanning te worden wie er met de eerste prijs vandoor gaat. Zaterdag is het bij de amateurs de beurt aan de JO11 en de JO13. Zondag zijn het de jonge voetballertjes van de JO9 die met en tegen elkaar gaan voetballen om de kampioensbeker.

Het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi staat naast prachtig voetbal ook voor gezelligheid. Het 15-jarig jubileum zal op zaterdag dan ook worden gevierd met een feestavond bij HSC, aanvang 20.00. Live-muziek is er deze avond van “De Zingende Visboer” Bert Zwier.

Iedereen is dan ook van harte welkom om op zaterdag 2 en zondag 3 september te komen genieten van de talentvolle jeugdige voetballers en het leuke voetbal. Wij hopen u deze dagen dan ook weer te mogen begroeten op Sportpark Henk Bruins tijdens het altijd gezellige en vrij toegankelijke Bosma en Schuur Jeugdtoernooi. Misschien ziet u wel de nieuwe Wesley Sneijder of nieuwe Arjen Robben voetballen.