Brug Zuidbroek op 25 en 26 juli wegens werkzaamheden gestremd

Van maandag 24 juli 06:00 uur tot en met vrijdag 18 augustus 16:00 uur vinden werkzaamheden plaats aan de brug over het Winschoterdiep bij Zuidbroek tussen de Kerkstraat en de Spoorstraat. Op de brug wordt het asfalt vervangen. Ook wordt de brug schoongemaakt en geschilderd. Vanwege de asfalteringswerkzaamheden wordt de brug voor alle verkeer gestremd op dinsdag 25 en woensdag 26 juli.

Tijdens de asfalteringswerkzaamheden wordt het doorgaande verkeer uit noordelijke richting met borden omgeleid via de volgende route: A7, N33, Oosterweg, door Muntendam, Het Loeg en Tussenklappen Oostzijde. Verkeer vanuit zuidelijke richting wordt in tegengestelde richting omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de brug, maar met hinder. Bij slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden uitgesteld naar 27 en 28 juli.

Halve afzetting
Bij de overige werkzaamheden wordt de brug niet gestremd. Dan is de weg voor de helft afgezet. Het verkeer wordt begeleid door verkeersregelaars. Alle weggebruikers kunnen dan wel gebruikmaken van de brug. Buiten de werktijden van de aannemer kan het verkeer gewoon over de brug rijden.