Toneelvereniging de Eendagsvliegen speelt Tante Bella’s Beautysalon

Foxhol – Zaterdag 14, 21 en 28 januari speelt Toneelvereniging de Eendagsvliegen de toneelstuk Tante Bella’s Beautysalon in dorpshuis de Klabbe in Foxhol. De tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met tante Bella hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis!
En de erfenis bestaat uit een iets wat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd, dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo’n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben, want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. Trouwens, zijn de beide heren wel de enige erfgenamen?
Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen.
De voorstelling van zaterdag 14 januari is al uitverkocht, voor de twee andere zaterdagen zijn nog enkele kaarten beschikbaar bij het dorpshuis.